Beton sclivisit

Pentru toti cei interesati in a desfasura activitati in domeniul productiei sau comercial, suportul de lucru, in speta pardoseala (din beton sclivisit), este inclus in conceptul de siguranta si protectie a muncii.

Prin urmare acest suport trebuie sa fie perfect plan, solid si foarte usor de intretinut.

Curatenia in astfel de activitati este esentiala pentru a risipi eventuale neplaceri legate de alunercare, deterioare, sau prin impregnare cu mirosuri ori murdarie sedimentata.

Ce este betonul sclivisit?

Ca prima alegere atunci cand aveti nevoie de o astfel de pardoseala optati pentru produsul beton sclivisit.

Caracteristicile sale se muleaza perfect cu cerintele unui beneficiar care dezvolta o activitate comerciala cu nivel de trafic de orice tip, iar pentru zona de productie o pardoseala din beton sclivisit se va integra perfect in cerintele uzuale de siguranta si confort pentru angajati.

Cu cel putin aceleasi beneficii puteti solicita turnarea si finisarea unui beton sclivisit si pentru pardoseli necesare in spatiul rezidential.

Este de inteles ca o astfel de pardoseala din beton va fi apreciata in spatiul care adaposteste garajul familiei, sau atelierul in care se lucreaza sau se repara diferite obiecte sau accesorii ale casei. Si aici pe primul plan este durabilitatea produsului si costurile foarte reduse pentru curatenia ce i se poate aplica.

beton sclivisit

Pe termen lung un beton sclivisit elicopterizat este net superior altei modalitati de acoperire a pardoselei.

Costurile initiale, care nu sunt deloc prohibitive, vor fi amortizate prin durata mare de folosire fara reparatii ale betonului si prin costuri extrem de reduse pentru intretinere.

Cereti oferta pret, gratuit! Fara angajament!

Caracteristici

Fiind vorba despre un produs pentru care exista deja pusa la punct tehnologia si alese materialele cu care se pune in opera, rezultatul va genera pe loc si pentru foarte multa vreme in utilizare un pachet cu caracteristici pe placul celor interesati:

 • Rapid de pus in opera conform proiectului.
 • Costuri mici cu materiale si manopera.
 • Rezultat durabil, cu recomandare pentru trafic zilnic intens.
 • Usor de implementat gratie optiunilor de culoare aplicata.
 • Rezista ani la rand la frecare si impact.
 • Uzura neevidenta dupa multa vreme de folosire.
 • Intretinere minima datorita suprafetei fara pori.
 • Nu permite acumularea de murdarie sau mirosuri.
 • Usor de adus la nivel orizontal sau inclinat cu aparataura laser.
 • Timp minim de uscare si dare in utilizare.

Cum se obtine?

Tehnologia de preparare a betonului sclivist si punerea sa in opera in regim de turnare continua si mecanizata trebuie considerate drept atribute al unei echipe de profesionisti din centrala pentru betoane.

In conditii de preparare acasa a betonului si turnarea lui manuala, se poate atinge in conditii decente doar nivelul de aducere la plan orizontal. In privinta obtinerii efectului de sclivisire, efortul manual este impropriu si foarte dificil de realizat.

Pentru aceste motive vom prezenta in continuare care vor fi pasii de lucru in urma carora veti beneficia de o pardoseala din beton sclivisit realizat exclusiv prin metode si cu materiale profesionale.

pardoseala din beton sclivisit

Mod executie

Deoarece acest produs este considerat unul cu adresare de utilizare in activitati profesionale si modul de punere in opera, pana la darea in folosire, trebuie sa fie adecvat.

Toate operatiunile sunt stans legate intre ele si toate materialele care intra in compozitie sunt de cea mai inalta calitate.

In completare, toate utilajele sunt dedicate pentru fiecare etapa in parte, iar profesionalismul echipei face ca rezultatul sa fie de fiecare data unul impecabil.

Pe rand, pasii de lucru sunt prezentati in lista ce urmeaza:

 • Delimitarea zonei in care se va realiza turnarea si sclivisirea mecanizata.
 • Construirea si etansarea cat mai buna a cofrajului.
 • Amestecare ingrediente reteta pentru betonul sclivisit in centrala pentru betoane.
 • Etape succesive de livrare, turnare si nivelare prin metoda cu laser.
 • Imprastiere pe suprafata a cuart-ului si a colorantului intaritor.
 • Procedura de sclivisire (elicopterizare) mecanizata pentru obtinerea gradului de omogenizare.
 • Curatare, dupa uscare, prin spalare cu apa.
 • Predarea produsului si prezentare instructaj de utilizare si intretinere.
finisare sapa beton

Aplicate cuart

Cuart-ul este materialul ce caracterizeaza rezistenta la uzura a acestui produs. Acest material este in sine un aditiv care se impune direct in crearea listei cu beneficii cedate de un beton sclivisit.

Va dispune in utilizare un grad ridicat de duritate facand suprafata impenetrabila la frecari si lovituri produse de corpuri grele sau ascutite.

O pardoseala de tip beton sclivisit nu poate fi completa fara includerea in etapa de finisare a acestui material.

Insasi beneficiul durabilitatii ar fi direct afectat in lipsa cuart-ului pentru ca duritatea sa in combinatie de colorantul intaritor aduc suprafata la o consistenta superioara.

Procedura de finisare este in asa fel executata incat efectul de sclivisire va deveni pregnant si va face din orice pardoseala din beton sclivisit un produs cu o estetica superioara chiar daca este utilizat in mediul industrial sau comercial obisnuit.

Este foarte important ca aceasta etapa sa fie realizata in timp util. Sunt la dispozitie circa 2 ore, dar nu mai mult de 6, in functie de temperatura exterioara, pana cand procedura de sclivisire mecanizata trebuie sa fie finalizata.

Beneficii aplicare cuart

Si aici punctam cateva dintre beneficiile adaugarii cuart-ului in pasul de elicopterizare la o pardoseala din beton sclivisit:

 • Suprafata extradura pentru trafic greu.
 • Suprafata impenetrabila la frecare de corpuri dure sau la impact.
 • Suprafata cu nivel estetic foarte placut.
 • Suprafata fara pori, simplu si eficient de curatat.
 • Suprafata usor configurabila ca forma sau de extins prin completare.

Cereti oferta pret, gratuit! Fara angajament!

Culori

culori cuartz

Unde este utilizat?

Cand urmariti drept scop desfasurarea unui proces de productie sau a unei activitati comerciale in conditii sigure de folosire a incintelor in cauza, bazati-va pe un suport solid.

Da, solid la propriu, pentru ca o pardoseala ce are la baza betonul sclivisit este tot ceea ce aveti nevoie si puteti primi in cel mai scurt timp.

Aceasta varianta de pardoseala din beton sclivisit este deja in topul preferintelor agentilor comerciali si datorita caracteristicilor sale va ramane pentru multa vreme acolo.

Nimic nu va opreste sa o comandati chiar si pentru spatii rezidentiale pentru ca va scuteste de costuri inutile de intretinere si reparatii nedorite in comparatie cu alt tip de acoperire al pardoselilor din garaje, parcari, spatii de recreere si sport, sau chiar alei si trotuare.

Altfel, cei care au ales beton sclivisit elicopterizat pot sa isi consume in perfecta siguranta energia pe terenuri de sport colorate in nuanta dorita gratie colorantului ce va fi amestecat direct in etapa de finisare mecanizata pentru sclivisire.

Timpul va arata clar ca acest produs isi pastreaza integritatea fizica si estetica un numar mare de ani, dumneavoastra ramand doar sa accesati zilnic, sau oricand doriti, unul dintre beneficiile ce-l caracterizeaza.