Beton polimer

Betonul polimer face parte din suita de betoane decorative foarte rezistente, moderne si estetice.

Betonul polimeric se adapteaza oricarei suprafete, fie orizontala sau verticala, si se poate aplica oriunde, fie pentru crearea unui nou proiect, fie pentru remedierea suprafetelor deteriorate.

Aceasta tehnologie este foarte asemanatoare cu betonul amprentat, imprumutand atat formele cat si prin culorile folosite.

In mod normal, acest produs se aplica doar pe suprafetele verticale!

beton polimer

Definitie produs

Betonul polimer se obtine prin mixarea unui polimer lichid cu ciment, fibre elastice, pigmenti, nisip, in proportii bine stabilite rezultand un amestec consistent ce poate fi aplicat pe orice suprafata orizontala, verticale sau inclinata.

Cereti oferta pret, gratuit! Fara angajament!

Mod aplicare beton polimer

Modul de aplicare consta in intinderea pe o suprafata existenta din beton a unui strat de material colorat in masa, foarte rezistent, in grosime de 10-20mm, ce poate fi amprentat folosind diverse modele.

Suprafetele verticale pe care este aplicat cel mai des : garduri, stalpi, soclurile caselor, trepte, contratrepte, ziduri etc.

Rezultatul final este unul foarte special, rustic dar si modern.

Culori

gama culori beton polimer

Pret

Preturile pe m2 pentru realizarea unor proiecte sunt reduse, fiind o solutie foarte economica, la fel fiind si costurile de intretinere.

Este foarte durabil in timp, extrem de rezistent (in ciuda grosimii reduse) datorita materialelor folosite si este aplicat rapid.

Cereti oferta pret, gratuit! Fara angajament!

beton polimeric vertical

Utilizare

Aceasta tehnologie este folosita tot mai des pentru a corecta imperfectiunile si deteriorarile suprafetelor cu beton amprentat, dar si altor tipuri de suprafete din beton, prin aplicarea unui strat de polimer si imprimarea acestuia.

Corecteaza rapid imperfectiunile ca : crapaturile betonului, zonele erodate, zonele patate de diferite solutii si altele.

Experienta indelungata si creativitatea personalului vor transforma orice proiect intr-o mica opera de arta.

Mai mult decat atat, prin paleta de culori si gama variata de matrite puteti chiar dumneavoastra sa va formati propriul design prin combinatia acestor materiale, limita fiind imaginatia.

aplicare matrita pe vertical

Solutie economica

Betonul polimer este solutia perfecta a celor pragmatici care vor sa renoveze, reconditioneze sau sa construiasca intr-un timp relativ scurt, fara a pierde din efectul, calitatea si durabilitatea lucrarii si ralizand totul la preturi avantajoase.  

Firma noastra va ofera servicii de inalta calitate la preturi foarte avantajoase. Deplasarea la fata locului si crearea ofertei sunt gratuite si fata obligatii.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Va stam la dispozitie!