Blog

Rosturi dilatare beton. Ce sunt? Cum ne ajuta?

Perceptia obisnuita asupra unei constructii din beton este ca aceasta pare a fi complet rigida.

In realitate si pe termen lung orice constructie este afectata de miscarile imperceptibile ale solului, ale vantului si de efectul contractiilor produse de schimbarile cumulate si asociate ale temperaturii, presiunii si umezelei.

Continuă lectura „Rosturi dilatare beton. Ce sunt? Cum ne ajuta?”

Metode de reparatii beton pentru suprafete deteriorate.

Utilizarea de alei sau dale din beton in curte ridica substantial conforul oferit de spatiul proprietatii. Problema care se pune se refera la calitatea acestor produse, cu referire la durabilitatea lor in timp.

Continuă lectura „Metode de reparatii beton pentru suprafete deteriorate.”

Cat costa o cifa de beton? Ce capacitate are? Pret m3.

Proiectele durabile in constructii, indiferent de finisajele ce vor completa lucrarea, se bazeaza pe folosirea betonului turnat in cofraje. Proiectanti ofera impreuna cu seturile de documentatie si necesarul de materiale ce vor fi puse in opera.

Continuă lectura „Cat costa o cifa de beton? Ce capacitate are? Pret m3.”

Cum turnam corect o placa din beton? 5 etape esentiale.

Placa din beton reprezinta un produs care se obtine prin turnare si vibrare mecanizata a betonului preparat de centrala pentru betoane.

Fiind parte componenta esentiala a unei constructii, etapa de turnare placa beton trebuie realizata in mod profesional prin respectarea criteriilor de siguranta si a normelor din proiect.

Continuă lectura „Cum turnam corect o placa din beton? 5 etape esentiale.”