Blog

Beton amprentat vs pavele: Ce solutie sa alegem?

Vreti sa aveti o curte frumoasa, utila, care sa va faca placere dar sa fie si practica. Stim ca orice amenajare sau modernizare a spatiului exterior reprezinta o cheltuiala importanta si ar trebui sa va multumeasca pe deplin.

Terasele, aleile si parcarea sunt spatii vitale ale proprietatii dumneavoastra, care ii sporesc personalitatea si valoarea. 

Constructorii si specialistii in design exterior recomanda in general 2 solutii pentru acestea: beton amprentat sau pavelele. Asa este, betonul si pavelele sunt variantele cele mai atractive si accesibile pentru amenajarea spatiului exterior.

Haideti sa aflam cum se compara intre ele in ce priveste aspectul, eficienta, costul si efortul de intretinere in timp.

Continuă lectura „Beton amprentat vs pavele: Ce solutie sa alegem?”

Bentonită Sodică PREMIUM: cea mai bună bentonită din lume pentru piese cu geometrii complexe în turnătorii

Așa cum este definită de către geologi, bentonita este o rocă formată din argile coloidale, cu un conținut mare de montorillonit, care este un mineral din categoria smectitelor. Bentonita este produsă in situ prin devitrificarea cenușelor vulcanice în prezența apei. Denumirea de bentonită își are originea în fortul Benton (USA), localitatea unde a fost găsită pentru prima dată. Datorită proprietăților sale deosebite și multiplelor utilizări, bentonita a fost supranumită “Nămolul minune” sau “Argila cu o mie de utilizări”.

Continuă lectura „Bentonită Sodică PREMIUM: cea mai bună bentonită din lume pentru piese cu geometrii complexe în turnătorii”