Blog

Beton amprentat in Ilfov. Pret de la 90 ron metru patrat

Daca iti doresti un aspect impecabil si durabil pentru spatii exterioare, compania noastra este alegerea ideala. Avand o experienta indelungata in aplicarea betonului amprentat in Ilfov, ne mandrim cu rezultate remarcabile si multumirea clientilor nostri. Acest material este cu adevarat versatil, oferind o varietate de modele si culori, potrivindu-se oricarui stil de design, fie el modern sau traditional.

Continuă lectura „Beton amprentat in Ilfov. Pret de la 90 ron metru patrat”

Ce beton pot folosi in panta? Tipuri recomandate.

In constructia de pante, alegerea betonului potrivit este esentiala pentru a asigura rezistenta si durabilitatea structurii. Betonul utilizat in pante trebuie sa fie capabil sa reziste la forte si presiuni exercitate de terenul inclinat, sa ofere o aderenta buna si sa mentina stabilitatea pantei in timp. Exista mai multe tipuri de beton care pot fi utilizate in pante, in functie de caracteristicile si cerintele specifice ale proiectului.

Continuă lectura „Ce beton pot folosi in panta? Tipuri recomandate.”

Ce este betonul de egalizare si cum este folosit?

Betonul de egalizare este un material folosit in constructii pentru a asigura o suprafata uniforma si nivelata. Este utilizat in special inainte de turnarea fundatiilor sau pardoselilor, pentru a crea o baza solida si stabila. Betonul de egalizare este, de obicei, o placa subtire cu grosimi intre 30 si 150 mm, care este turnata peste solul pregatit in prealabil.

Continuă lectura „Ce este betonul de egalizare si cum este folosit?”