Blog

Care sunt diferentele dintre beton, ciment si mortar?

Disponibilitatea materialelor pentru constructii este acum la indemana in magazinele specializate, sau prin comanda online.

La fel de utila este si varianta de a comanda diferite retete de beton direct la centrala pentru betoane atunci cand aveti un proiect mare.

Continuă lectura „Care sunt diferentele dintre beton, ciment si mortar?”

Ce sunt betoanele usoare? Pricipalele tipuri si caracteristici.

Buna practica in constructii arata ca orice lucrare trebuie sa aiba la baza un proiect, iar pentru fiecare parte a lucrarii se vor utiliza materiale conforme, de calitate si dedicate scopului lucarilor preconizate.

Continuă lectura „Ce sunt betoanele usoare? Pricipalele tipuri si caracteristici.”

Ce este segregarea betonului? Principalele cauze.

Nevoile dezvoltarii constructiilor moderne impun utilizarea betonului pentru asigurarea unei structuri sigure pe termen lung si care poate suporta incarcari structurale semnificative in functie de proiect.

Pe cat de durabil este betonul turnat corespunzator, pe atat de periculos poate fi betonul care ajunge in starea cunoscuta sub numele de segregare beton.

Continuă lectura „Ce este segregarea betonului? Principalele cauze.”

Beton impermeabil: Compozitie, Utilizari, Avantaje.

Avantajele utilizarii betonului in constructii sunt bazate pe capacitatea acestuia de a-si demonstra durabilitatea si rezistenta.

Centrala pentru betoane pune la dispozitie o varietate mare de retete, fiecare avand caracteristici conforme cu cerintele proiectantilor.

Prin procesare computerizata a anumitor ingrediente si obtinerea unor caracteristici pe care proiectul le impune, betoanele trebuie alese corect.

Continuă lectura „Beton impermeabil: Compozitie, Utilizari, Avantaje.”

Beton acidat. Ce este? Caracteristici. Executie.

Varietatea optiunilor de alegere a finisarii unei pardoseli decorative este suficienta pentru a o acomoda perfect cu designul spatiului sau al locatiei unde este pus in opera proiectul.

Una dintre aceste variante se bazeaza pe reactia betonului cu anumite substante chimice dedicate si aprobate prin tehnologia de lucru.

Continuă lectura „Beton acidat. Ce este? Caracteristici. Executie.”