Blog

Ce este betonul prefabricat? Tipuri, Caracteristici, Utilizari.

Simplificarea manoperei si reducerea timpului pentru realizarea unei constructii pot fi obtinute si prin folosirea de elemente din beton prefabricat.

Aceasta solutie este disponibila atat pentru constructiile civile, dar mai ales pentru cele industriale sau pentru comunitate unde standardizarea lucrarilor este des intalnita.

Continuă lectura „Ce este betonul prefabricat? Tipuri, Caracteristici, Utilizari.”

Torcretare beton: Tipuri, Definitie, Utilizare.

Suportul oferit de tehnologie in constructii este decisiv pentru obtinerea unor lucrari calitative si durabile. Timpul de lucru este si el important pentru beneficiar, de aceea sunt suficiente lucrari care se pot baza pe procedeul denumit torcretare beton.

Continuă lectura „Torcretare beton: Tipuri, Definitie, Utilizare.”

Care sunt diferentele dintre beton, ciment si mortar?

Disponibilitatea materialelor pentru constructii este acum la indemana in magazinele specializate, sau prin comanda online.

La fel de utila este si varianta de a comanda diferite retete de beton direct la centrala pentru betoane atunci cand aveti un proiect mare.

Continuă lectura „Care sunt diferentele dintre beton, ciment si mortar?”

Ce sunt betoanele usoare? Pricipalele tipuri si caracteristici.

Buna practica in constructii arata ca orice lucrare trebuie sa aiba la baza un proiect, iar pentru fiecare parte a lucrarii se vor utiliza materiale conforme, de calitate si dedicate scopului lucarilor preconizate.

Continuă lectura „Ce sunt betoanele usoare? Pricipalele tipuri si caracteristici.”

Ce este segregarea betonului? Principalele cauze.

Nevoile dezvoltarii constructiilor moderne impun utilizarea betonului pentru asigurarea unei structuri sigure pe termen lung si care poate suporta incarcari structurale semnificative in functie de proiect.

Pe cat de durabil este betonul turnat corespunzator, pe atat de periculos poate fi betonul care ajunge in starea cunoscuta sub numele de segregare beton.

Continuă lectura „Ce este segregarea betonului? Principalele cauze.”