Beton elicopterizat

Pardoseli industriale din beton elicopterizat executate cu cuart sau fara cuart, in diferite culori si cu un aspect remarcabil de oglinda.

Betonul elicopterizat reprezinta cea mai avansata tehnica de obtinere a pardoselilor din beton, ideal pentru suprafetele industriale cu trafic intens si de mare tonaj, extrem de rezistent la uzura. 

beton elicopterizat rosu

Tehnologie

Principalul avantaj al acestei tehnologii: are aceeasi rezistenta pe toate punctele suprafetei, fiind o placa monolitica din beton cu omogenitate crescuta.

Procesul de executie este unul rapid putand reusind sa realizam suprafete record de pana la 1000 m2 pe zi, datorita utilajelor moderne utilizate.

Aceasta metoda este cunoscuta si sub denumirea de beton finisat sau superfinisat mecanic si utilizeaza o tehnologie de executie ce incorporeaza mortarul proaspat in beton, printr-un sistem mecanic.

Acest tip de beton poate avea o suprafata driscuita, semifinisata sau super-finisata in functie de preferintele clientului si utilizarea pardoselei.

Pardoselile elicopterizate sunt destinate in special zonelor industriale ca: pardoselile halelor industriale, ale parcarilor supermarketurilor, mall-urilor, silozurilor, fabricilor, garajelor si depozitelor de orice fel, etc.

Este perfect pentru suprafete care trebuiesc acoperite cu un strat foarte dur de beton, rezistent la actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici.

Cereti oferta pret, gratuit! Fara angajament!

pardoseala elicopterizata verde

Caracteristici beton elicopterizat

 • Este foarte rezistent datorita formulei de beton dur si a materialelor folosite;
 • Procesul de executie este unul rapid (pana la 1000 m2 pe zi);
 • Are o gama variata de culori datorita pigmentului din cuartul simplu folosit sau cuartul coridon;
 • Rezistenta mare la impact;
 • Reducerea absorbtivitatii suprafetei;
 • Durabilitate;
 • Siguranta in operare;
 • Paleta de culori diferita;
 • Procer rapid de punere in opera;
 • Solutie economica.
pardoseli industriale elicopterizate

Pret/m2

Pretul pentru beton elicopterizat per m2 variaza in functie de suprafata si de materialele utilizate. Pentru o oferta concreta, cereti oferta gratuit!

Detinem logistica si tehnici moderne de executie a solurilor industriale, la preturi imbatabile. Proiectele realizate in trecut ne-au perfectionat aptitudinile de proiectare si de executie a acestor soluri decorative.

Aceasta tehnologie face parte din categoria betoanelor decorative, fiind indispensabila constructiilor din sectorul industrial.

Cereti oferta pret, gratuit! Fara angajament!

Etape executie pardoseli elicopterizate

Etapele de executie a acestei pardoseli sunt exemplificati in randurile urmatoare.

 1. Pregatirea suprafetei, ce include prepararea, nivelarea terenului, pentru ca intreaga suprafata sa primeasca aceeasi grosime de beton.
 2. Armarea suprafetei, folosirea plaselor, armaturilor de fier/otel pentru a mari rezistenta betonului.
 3. Intinderea, nivelarea suprafetei betonului cu ajutorul masinariilor, sculelor speciale.
 4. Se aplica mortarul de presarare, in functie de incarcarea pardoselei.
 5. Sclivisirea initiala pentru omogenizarea suprafetei.
 6. Sclivisirea finala pentru obtinerea efectului de oglina. Realizat cu ajutorul masinariilor, denumite “elicoptere”.
 7. Aplicarea lacului sigilant.
 8. Efectuarea rosturilor de dilatare si astuparea acestora.

Cuart (materiale)

Cuartul este folosit pentru a intari suprafata de beton. Acest lucru se obtine prin driscuirea si elicopterizarea acestuia pana cand se obtine efectul de luciu tip “oglinda”.

Aplicare: Se recomanda o aplicare de 4-5 KG/metru patrat. Acesta se aplica pe suprafete de beton proaspat turnate prin presarare in regim manual sau mecanizat.

Acest material poate fi gasit in mai multe culori, principalele fiind: gri, rosu, negru, verde, albastru. (Vedeti fotografia de mai jos).

Aveti nevoie de materiale pentru a executa aceste tipuri de pardoseli? AlfaBeton are cele mai bune preturi.

Culori

Paleta culori pardoseli industriale elicopterizate
Paleta culori

Pardoseli industriale elicopterizate sunt aplicate pe armatura, acesta fiind folosit ca baza de rezistenta pentru pardoseala. Tocmai de aceea sunt atat de rezistente, datorita cantitatii de armatura/fier inclusa in structura dalei dar si datorita grosimii de beton.

Pardoseala industriala elicopterizata este un sistem bazat pe realizarea unui strat din beton cu caracteristici speciale, care, dupa intindere si nivelare, ii este aplicat cu un strat proaspat special, compus din cuartz , minerale ciment si pigmenti de culoare care duc la obtinerea produsului finit cu suprafata foarte dura si rezistenta.

AlfaBeton are peste 10 ani de experienta in aceast domeniu si peste 400 de proiecte la activ. Operam cu grija, atenti la orice detaliu, rapid si eficient.

Personal compus din angajati tineri, experimentati si pasionati de realizarea betonului elicopterizat. Aveti nevoie de un sol rezistent si durabil? Cereti oferta gratuit!